Krůtí maso s rýží | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krůtí maso s rýží

25 min. | hlavní chod | 49 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

krutí maso s rýží

Krůtí maso dušené ve vývaru se podává s rýží.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

příloha

1 hrnekrýže

na pánev

1 plátekmaso krůtí
1 hrnekvývar z masa a kostí

podle chuti

sůl
kmín mletý

podle potřeby

mouka hladká

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 20
1.

Osmahneme krůtí maso, aby se zatáhlo, osolíme, okmínujeme a přidáme hrnek vývaru.

2.

Dusíme 10 minut a nakonec zaprášíme hladkou moukou.

3.

Rýži nasypeme do osolené vroucí vody a vaříme dle návodu na obalu cca 15-20 min.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 081,9kJ 48,7kJ
Bílkoviny 7,1g 0,3g
Tuky 0,9g 0g
Sacharidy 54,5g 2,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

StarDance

Divoký mejdan po StarDance: Na místě zasahovala…

Jak bývá ostatně zvykem, po skončení StarDance se většina soutěžících vydala oslavit úspěšný přímý…

celý článek »

Svět

Vědci našli odpověď, proč ve stáří tloustneme.…

Fyzička už není to, co bývala. A tak se kromě vrásek a bílých vlasů s přibývajícími lety téměř nevyhnutelně…

celý článek »

Krimi

Dvojnice pašeračky Terezy promluvila o děsivých…

Michaella McCollumová byla zatčena na letišti v Peru za pašování jedenácti kil kokainu! Michaella,…

celý článek »

Tipsport extraliga

Jágr o návratu z Vegas: Ve válce se vás…

Na stadionu v Mladé Boleslavi hrál poprvé v kariéře. „Maximálně někdy v mládí, ale nepamatuju si…

celý článek »