Krůtí maso s rýží | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krůtí maso s rýží

25 min. | hlavní chod | 49 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

krutí maso s rýží

Krůtí maso dušené ve vývaru se podává s rýží.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

příloha

1 hrnekrýže

na pánev

1 plátekmaso krůtí
1 hrnekvývar z masa a kostí

podle chuti

sůl
kmín mletý

podle potřeby

mouka hladká

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 20
1.

Osmahneme krůtí maso, aby se zatáhlo, osolíme, okmínujeme a přidáme hrnek vývaru.

2.

Dusíme 10 minut a nakonec zaprášíme hladkou moukou.

3.

Rýži nasypeme do osolené vroucí vody a vaříme dle návodu na obalu cca 15-20 min.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 081,9kJ 48,7kJ
Bílkoviny 7,1g 0,3g
Tuky 0,9g 0g
Sacharidy 54,5g 2,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Politika

Dojemné díky zesnulé ženě i dětem. Výborného…

Dojemné chvíle zažili delegáti sjezdu KDU-ČSL v hotelu Ambassador. Ovdovělý Marek Výborný (KDU-ČSL)…

celý článek »

České celebrity

Boj o život Františka Nedvěda: Nepochopitelná…

Když se Jan (73) prostřednictvím Blesku dozvěděl, že František (72) má před těžkou operací srdce,…

celý článek »

Příběhy

Stát prodává vilu po Havlovi: Rodinný dům…

Výstavní vila na pražském Barrandově jde do dražby. Tzv. Vilu Lumiérů 41 známý architekt Max Urban…

celý článek »

Svět

Těla se povalují všude. Sestra popsala hrůzu…

Čína přestává zvládat příliv pacientů, kteří onemocněli novým smrtícím koronavirem. Nemocnice jsou…

celý článek »