Zapečené žampióny | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečené žampióny

35 min. | chuťovka | 840 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Zapečené žampióny

Žampióny zapečené s náplní z lučiny, pesta a česneku jsou výborné chuťovky k vínu.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 stroužekčesnek
100 gsýr lučina
3 polévková lžícepesto genovese
30 gsýr
6 ksžampióny čerstvé

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Žampióny očistíme a odstraníme nožičky, čímž vznikne prostor pro náplň.

2.

V misce smícháme lučinu, pesto a utřený česnek.

3.

Naplníme žampiony, posypeme strouhaným sýrem.

4.

Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C asi na 20 minut.

5.

Podáváme jako chuťovku k vínu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 658,6kJ 839,7kJ
Bílkoviny 7,3g 9,3g
Tuky 12,8g 16,3g
Sacharidy 3,9g 5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz