Kuřecí maso na zelenině
Kuřecí plátky pečené s rajčaty a hráškem jsou vhodné k rýži.
Autor receptu: jijina
Ingredience
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkakmín drcený
1 plechovkahrášek sterilovaný
2 špetkapepř černý mletý
4 polévková lžíceolej
4 ksrajčata
4 kskuřecí prsní řízek
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.
Kuřecí prsní řízky mírně naklepeme a okraje nařízneme.
2.
Maso osolíme, opepříme, posypeme drceným kmínem a na oleji zprudka opečeme z obou stran.
3.
Opečené plátky narovnáme do vymazané zapékací formy a mírně podlijeme vodou.
4.
Maso obložíme na čtvrtky nakrájenými rajčaty, hráškem.
5.
Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 30 minut.
6.
Podáváme s vařenou rýží.
Hodnotit recept: