Kuřecí maso na zelenině | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí maso na zelenině

45 min. | hlavní chod | 994 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kuřecí maso na zelenině

Kuřecí plátky pečené s rajčaty a hráškem jsou vhodné k rýži.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkakmín drcený
1 plechovkahrášek sterilovaný
2 špetkapepř černý mletý
4 polévková lžíceolej
4 ksrajčata
4 kskuřecí prsní řízek

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Kuřecí prsní řízky mírně naklepeme a okraje nařízneme.

2.

Maso osolíme, opepříme, posypeme drceným kmínem a na oleji zprudka opečeme z obou stran.

3.

Opečené plátky narovnáme do vymazané zapékací formy a mírně podlijeme vodou.

4.

Maso obložíme na čtvrtky nakrájenými rajčaty, hráškem.

5.

Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme asi 30 minut.

6.

Podáváme s vařenou rýží.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 533,1kJ 994,2kJ
Bílkoviny 10,6g 19,8g
Tuky 8,6g 16g
Sacharidy 2,1g 3,9g
Cholesterol 26,8mg 50mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz