Zapečené bulky
Zapečené bulky se slaninou, sýrem, kečupem a vejce jsou vhodné třeba k svačině nebo k snídani.
Autor receptu: denda22
Ingredience
náplň
podle potřeby
Postup přípravy
Nejdříve si předehřejeme troubu. Zhruba na 130 - 150 °C.
Poté si vezmeme příslušný počet bulek a podélně je rozřízneme.
Vezmeme toastový sýr a stejně tak jako anglickou slaninu jej přeložíme na polovinu, aby nevyčuhoval ven z bulky.
Lehce přidáme kečup a přiklopíme vrchní stranou bulky.
Položíme na pekáček a zhruba na 7 - 8 minut vložíme do trouby
Mezi tím si vezmeme pánev na "volská oka" a nalijeme do nádobky vejce, které při mírném plamenu smažíme.
Po usmažení vejce vložíme mezi dvě půlky bulky.
Hodnotit recept: