Zapečené bulky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zapečené bulky

18 min. | předkrm | 1 605 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Bulky

Zapečené bulky se slaninou, sýrem, kečupem a vejce jsou vhodné třeba k svačině nebo k snídani.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce

náplň

1 balíčeksýr
2 polévková lžícekečup
4 plátekslanina
4 ksvejce

podle potřeby

houska

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 8
1.

Nejdříve si předehřejeme troubu. Zhruba na 130 - 150 °C.

2.

Poté si vezmeme příslušný počet bulek a podélně je rozřízneme.

3.

Vezmeme toastový sýr a stejně tak jako anglickou slaninu jej přeložíme na polovinu, aby nevyčuhoval ven z bulky.

4.

Lehce přidáme kečup a přiklopíme vrchní stranou bulky.

5.

Položíme na pekáček a zhruba na 7 - 8 minut vložíme do trouby

6.

Mezi tím si vezmeme pánev na "volská oka" a nalijeme do nádobky vejce, které při mírném plamenu smažíme.

7.

Po usmažení vejce vložíme mezi dvě půlky bulky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 889,5kJ 1 605,5kJ
Bílkoviny 10,5g 19g
Tuky 10g 18g
Sacharidy 20,2g 36,4g
Cholesterol 324,7mg 586mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz