Těstoviny se zelím | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Těstoviny se zelím

Těstoviny se zelím

Těstoviny s bílým hlávkovým zelím a osmaženou cibulkou patří mezi vegetariánské jídlo.

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hlávkazelí bílé
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkakmín drcený
2 lžičkasůl
500 gtěstoviny vřetena

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 30
1.

Těstoviny uvaříme v osolené vodě 8 minut a scedíme.

2.

Cibuli nakrájíme a osmažíme na oleji dozlatova.

3.

K osmažené cibuli přidáme nakrájené zelí, osolíme, okmínujeme a podusíme doměkka.

4.

Zelí promícháme s těstovinami, prohřejeme a podáváme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 280,5kJ 463,6kJ
Bílkoviny 0,2g 0,4g
Tuky 6,8g 11,3g
Sacharidy 2g 3,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Koronavirus

Druhá oběť v domově v Litoměřicích: Senior…

Už dva klinti domova pro seniory U Trati v Litoměřicích, kteří byli nakažení koronavirem, zemřeli.…

celý článek »

Královské rodiny

Jak to vypadá u Kate a Williama? Díky koronaviru…

Jen výjimečně může veřejnost nakouknout do soukromí britské monarchie. Jakákoliv fotografie zázemí…

celý článek »

Světové celebrity

Sexbomba Silvia Kucherenko ukázala fotky…

Slovenská královna kačeřího zobáku Silvia Kucherenko (36) dodržuje nařízenou karanténu a neustále…

celý článek »

Snowboarding

Pančochová popsala „útěk“ do USA za snoubenkou:…

Její život je jedna velká cesta. Teď ale i snowboardistka Šárka Pančochová musí sedět zavřená v jednom…

celý článek »