Krutí steak na žampionech | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krutí steak na žampionech

35 min. | hlavní chod | 2 963 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Krutí steak na žampionech

Krůtí prsa v smetanovo-žampiónové omáčce je podává s opečeným bramborem.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porce

příloha

10 ksbrambory

na pánev

1 kelímeksmetana
1 kscibule kuchyňská
10 ksžampióny čerstvé
2 kskrůtí prsa
3 polévková lžíceolej

podle chuti

sůl
pepř černý mletý
kmín mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 25
1.

Krůtí steak osolíme, opepříme a osmahneme z obou stran na pánvi.

2.

Na pánev dáme cibulku, osmažíme dozlatova.

3.

Přidáme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a okmnínujeme.

4.

Lehce orestujeme a přidáme půl kelímku smetany a 10 minut mícháme.

5.

Na talíř vložíme maso, polijeme omáčkou z hříbků.

6.

Nejlepší přílohou je opékaný brambor nebo rýže.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 383,3kJ 2 963,1kJ
Bílkoviny 4,7g 36,2g
Tuky 3,2g 24,8g
Sacharidy 12g 92,9g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz