Farmářské fazole | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Farmářské fazole

20 min. | hlavní chod | 736 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Farmářské fazole

Fazole připravené na cibulce a česneku s opečenou slaninkou a prohřáté společně s rajčaty a šunkou mají kari chuť.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkakoření kari
1 kscibule kuchyňská
100 gšunka
100 gslanina
2 ksfazole v rajčatové omáčce
4 ksrajčata
5 stroužekčesnek

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek očistíme a nakrájíme na plátky.

2.

Rajčata a šunku nakrájíme na kousky.

3.

Na rozehřáté pánvi opečeme slaninu, přidáme cibuli, česnek a mícháme asi 5 minut.

4.

Pak přidáme šunku, rajčata a nakonec fazole.

5.

Směs okořeníme a necháme prohřát za stálého míchání.

6.

Podáváme s chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 496,1kJ 736,2kJ
Bílkoviny 5,7g 8,5g
Tuky 8,8g 13g
Sacharidy 4,8g 7,1g
Cholesterol 10,1mg 15mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz