Pikantní mrkvový salát | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pikantní mrkvový salát

25 min. | salát | 558 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce | Vegetariánské jídlo

Pikantní mrkvový salát

Salát z mrkve a zelené petrželky je ochucen octem, olejem, cukrem, pepřem a solí.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,25 lžičkapepř černý mletý
0,5 dlolej olivový
1 lžičkacukr
1 lžičkasůl
1 svazekpetrželka kudrnka
2 polévková lžíceocet
500 gmrkev

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
1.

Mrkev očistíme a nastrouháme. Petrželku omyjme a nakrájíme.

2.

K mrkvi a petrželce přidáme koření dle chuti. Salát i když je z mrkve je pikantní a určitě si jej dají i chlapi. Dobrou chuť!

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 202,1kJ 557,7kJ
Bílkoviny 1,3g 3,5g
Tuky 0,4g 1g
Sacharidy 10g 27,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

Životní styl

Jak poznat a sbírat jedlé holubinky? Mykolog…

Holubinky patří mezi přehlížené houby, což je škoda. Podle známého mykologa Michala Mikšíka jich…

celý článek »

České celebrity

Kopřivová nahá ve vířivce a romantika v…

Expartnerka Jaromíra Jágra (48) Veronika Kopřivová (29) se chvíli nebránila spekulacím o rozchodu…

celý článek »

Praha - Zprávy

FOTO: Nad Prahou žhnula kometa. Jak složité…

Od čtvrtka do poloviny srpna mohou lidé pouhým okem obdivovat kometu Neowise. Vesmírný objekt je…

celý článek »

VIP sport

Rychlobruslařská šampionka (†27) prohrála…

Mistryně světa a Evropy v rychlobruslení na krátké dráze Lara van Ruijvenová po krátké nemoci ve…

celý článek »