Fazolové lusky na slanině | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fazolové lusky na slanině

20 min. | hlavní chod | 1 193 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Fazolové lusky na slanině

Fazolové lusky dušené na anglické slanině a rajčeti jsou ochucené vegetou a majoránkou.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 lžičkakoření vegeta
1 kscibule kuchyňská
1 lžičkamajoránka sušená
100 gslanina anglická
2 ksvejce na tvrdo
2 ksrajčata
200 glusk fazolový mražený

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Na nakrájené anglické slanině zpěníme cibulku.

2.

Přidáme mražené fazolové lusky, ochutíme vegetou, majoránkou a dusíme do měkka.

3.

Před dokončením přidáme nakrájená rajčata. Ozdobíme vařeným vejcem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 437,1kJ 1 193,2kJ
Bílkoviny 3,2g 8,8g
Tuky 7,9g 21,5g
Sacharidy 5,7g 15,4g
Cholesterol 11mg 30mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz