Hermelínové delikatesy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Hermelínové delikatesy

25 min. | předkrm | 5 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Hermelínek

Hermelín plněný střídavě salámem a sýrovou hmotou s česnekem je pochoutka, která se rozplývá na jazyku.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kssýr hermelín
1 stroužekčesnek
3 pláteksalám poličan

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
1.

Hermelín rozpůlíme a vydlabeme. Vydlabanou hmotu smícháme s česnekem, říkejme ji sýrová hmota.

2.

Do hermelínu položíme kolečko salámu, na něj natřeme třetinu sýrové hmoty.

3.

Pak dáme kolečko salámu, vrstvu sýrové hmoty, zase salám a přikryjeme druhou půlkou hermelínu taky vymazanou sýrovou hmotou.

4.

Hermelín zabalíme zpět do alobalu, co v něm původně byl hermelín a dáme ztuhnout do lednice.

5.

Krájíme na osminky a párátkem připíchneme hroznové víno.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 150,7kJ 4,5kJ
Bílkoviny 2,2g 0,1g
Tuky 0,1g 0g
Sacharidy 9g 0,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz