Buřty na pivu | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Buřty na pivu

30 min. | hlavní chod | 176 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Buřty na pivu

Opečené buřty na omáčce z černého piva, leča, protlaku a cibule.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce

na pánev

2 kscibule jarní
2 plechovkaloupaná rajčata
2 sklenicelečo
2 dlpivo
5 stroužekčesnek
6 kskuřecí párek

podle chuti

směs kořenící

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 10
1.

Na pánvičku dáme olej a na něj oloupané na půlky nakrájené buřty a osmažíme po obou stranách dozlatova.

2.

Vyndáme je a na tomto omastku osmažíme cibuli, aby zeskovatěla a přidáme na plátky nakrájený česnek, zasmažíme.

3.

Potom přidáme lečo, protlak, pivo, sůl, pepř a vše necháme asi 5 minut přejít varem.

4.

Vložíme zpět opečené buřty a prohřejeme! Podáváme s chlebem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 125kJ 175,6kJ
Bílkoviny 1,1g 1,6g
Tuky 0,2g 0,3g
Sacharidy 3,3g 4,7g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz