Smažený celer | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Smažený celer

15 min. | hlavní chod | 1 128 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Smažený celer

Smažený celer s tatarkou je výbornou změnou v jídelníčku. Chutná lépe, než klasický řízek.

Autor receptu: tekatoka15

Ingredience

Přepočítat na  porce
50 dkgceler

trojobal

1 ksvejce
2 polévková lžícemouka hladká
2 hrststrouhanka

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 7
Čas vaření/pečení: 8
1.

Celer nakrájíme na plátky 1 cm silné a vaříme ve slané vodě 5 minut.

2.

Necháme okapat a osušíme papírovým ubrouskem.

3.

Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

4.

Smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 021,2kJ 1 128,4kJ
Bílkoviny 9,1g 10g
Tuky 3,8g 4,2g
Sacharidy 43g 47,5g
Cholesterol 131,2mg 145mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz