Obalovaná treska | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Obalovaná treska

35 min. | hlavní chod | 2 495 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Treska

Marinovaná treska obalená v mouce, vejci a strouhance se sýrem je výborná s bramborovou kaší.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce

na plech

1 miskastrouhanka
1 hrnečekmouka hladká pšeničná
100 gsýr
2 ksvejce
600 gfilety rybí

podle chuti

koření na ryby

podle potřeby

olej
kečup
koření paprika sladká

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 10
1.

Filety nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a pokapeme worcestrem a citronovou šťávou.

2.

Necháme asi 20 min marinovat.

3.

Potom filety obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, v paprice a ve strouhance smíchané se sýrem.

4.

Opečeme na oleji.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 569,7kJ 2 495,3kJ
Bílkoviny 15,7g 68,7g
Tuky 7g 30,6g
Sacharidy 2,1g 9,4g
Cholesterol 100,5mg 440mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz