Rizoto
Klasické rizoto s vepřovým masem, zeleninovou směsí a kečupem.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
1 kgrýže
1 kscibule kuchyňská
1 balíčekzelenina mražená
6 polévková lžícekečup sladký
750 gkýta vepřová
podle chuti
sůl
pepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.
Dáme vařit kilo rýže.
2.
Mezitím si nakrájíme vepřové maso na kostky 1,5 x 1,5 cm, orestujeme společně s nakrájenou cibulí a dusíme, až je maso dle našeho gusta.
3.
Poté přidáme a krátce zavaříme mraženou zeleninovou směs, přidáme 6 lžic sladkého kečupu.
4.
Poté ve velké míse promícháme s rýží a podáváme s okurkem.
Hodnotit recept: