Rizoto | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rizoto

50 min. | hlavní chod | 96 kJ/porce | Česká kuchyně | 8 porcí

Rizoto

Klasické rizoto s vepřovým masem, zeleninovou směsí a kečupem.

Autor receptu: colombo65

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kgrýže
1 kscibule kuchyňská
1 balíčekzelenina mražená
6 polévková lžícekečup sladký
750 gkýta vepřová

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 30
1.

Dáme vařit kilo rýže.

2.

Mezitím si nakrájíme vepřové maso na kostky 1,5 x 1,5 cm, orestujeme společně s nakrájenou cibulí a dusíme, až je maso dle našeho gusta.

3.

Poté přidáme a krátce zavaříme mraženou zeleninovou směs, přidáme 6 lžic sladkého kečupu.

4.

Poté ve velké míse promícháme s rýží a podáváme s okurkem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 69,1kJ 95,6kJ
Bílkoviny 0,7g 1g
Tuky 0,1g 0,1g
Sacharidy 3,6g 5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz