Guláš na divoko | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Guláš na divoko

55 min. | hlavní chod | 124 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Guláš na divoko

Guláš z vepřového masa je aromatický díky koření na divoko. Podáváme s chlebem či těstovinou.

Autor receptu: denda22

Ingredience

Přepočítat na  porce
2 polévková lžícekoření divočina
3 kscibule jarní
3 polévková lžícemouka hladká
500 gvepřové maso na guláš

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 45
1.

Osmahneme cibulku na slunečnicovém oleji.

2.

Přidáme vepřové maso na guláš, zasypeme kořením na divoko a necháme podusit, poté podlejeme a dusíme.

3.

Každých 5 minut podléváme, dokud nám maso nezměkne. Nakonec zahustíme jíškou nebo chlebem.

4.

Podáváme s těstovinami, rýží nebo knedlíkem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 73,3kJ 123,9kJ
Bílkoviny 0,8g 1,3g
Tuky 0,2g 0,3g
Sacharidy 3,3g 5,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz