Rajská omáčka s masem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rajská omáčka s masem

95 min. | hlavní chod | 1 471 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Rajská omáčka  s masem a knedlem

Hovězí zadní plátky uvařené a přelité rajskou omáčkou z rajčete, protlaku a kečupu se podává s knedlíkem.

 

Ingredience

Přepočítat na  porce
700 ghovězí přední

omáčka

1 kspaprika zelená
1 konzervaprotlak rajčatový
1 polévková lžícekečup
2 kscibule kuchyňská
2 ksrajčata

příloha

1 ksknedlík houskový

podle chuti

sůl
list bobkový
koření nové drcené
pepř černý celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 80
1.

Hovězí zadní dáme do hrnce s vodou, přidáme bobkový list, celé kuličky pepře, a 2 kuličky nového koření.

2.

Vaříme hodinu až hodinu a půl.

3.

Osmahneme cibulku na oleji a lehce zaprášíme hladkou moukou.

4.

Přidáme na kousky nakrájené rajče a papriku a chvíli mícháme.

5.

Poté dáme protlak, kečup, cukr, sůl a zalijeme trochou vývaru z hovězího masa.

6.

Hovězí maso nakrájíme na plátky, přidáme knedlík a polijeme rajskou omáčku.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 444,6kJ 1 470,9kJ
Bílkoviny 7,2g 23,7g
Tuky 7g 23,2g
Sacharidy 4,6g 15,2g
Cholesterol 31,2mg 103,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz