Pstruh s limetkami vařený v páře | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh s limetkami vařený v páře

45 min. | hlavní chod | 2 257 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Pstruh s limetkami vařený v páře

Pstruh s plátky limetky vařený v páře a přelitý omáčkou z limetky, česneku, sójové omáčky a feferonky. Podáváme s rýží.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 lžičkaomáčka sójová
1 lžícevoda
1 lžičkacukr krystal
160 grýže
2 kspstruh
2 kslimetka
2 stroužekčesnek
2 ksfeferonka červená

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Pstruha omyjeme, lehce osolíme a poklademe na něj plátky z jedné limetky.

2.

Rybu pak vložíme na pařák, kde ji necháme asi 20 -30 minut vařit v páře.

3.

Očistíme česnek a prolisujeme jej.

4.

V misce smícháme rozetřený česnek se solí, sojovou omáčku, vodu, šťávu z druhé limetky, feferonky a cukr dle chuti.

5.

Touto omáčkou hotovou rybu přelijeme.

6.

Podáváme s rýží nebo brambory.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 463,4kJ 2 256,8kJ
Bílkoviny 12,6g 61,4g
Tuky 1,9g 9,4g
Sacharidy 11,3g 55,1g
Cholesterol 43,1mg 210mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz