Bramboračka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramboračka

35 min. | polévka | 778 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Bramboračka

    Bramborová polévka s mrkví, celerem, brambory a sušenými houbami.

    Autor receptu: kucharici

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    0,5 lžičkasůl
    1 stroužekčesnek
    1 ksmrkev
    1 kscibule kuchyňská
    1 polévková lžícemouka
    1 lvoda
    1 lžičkamajoránka sušená
    100 gceler
    2 polévková lžíceolej olivový
    3 ksbrambory
    30 ghouby sušené

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, česnek, přidáme nakrájenou mrkev, celer a brambory.

    2.

    Necháme osmahnout, přidáme mouku a řádně zamícháme.

    3.

    Zalejeme studenou vodou, přidáme namočené sušené houby a vaříme do měkka /asi 20 minut/.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 185,6kJ 777,5kJ
    Bílkoviny 1,3g 5,3g
    Tuky 1,9g 8,1g
    Sacharidy 6g 25,1g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz