Krupicové noky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Krupicové noky

35 min. | hlavní chod | 1 857 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Krupicové noky

    Krupicové noky s pikantní klobásou podáváme s opečenou cibulkou.

    Autor receptu: jijina

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 kscibule kuchyňská
    1 lžičkasůl
    150 mlmléko
    2 ksžloutek
    2 polévková lžícesádlo
    200 gklobása pikantní
    250 gkrupice hrubá
    40 gmáslo

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Máslo se žloutky utřeme, přidáme sůl, mléko a postupně krupici.

    2.

    Těsto dobře vypracujeme, necháme chvíli odpočinout a lžící namočenou do vody vykrajujeme hladké noky přímo do kastrolu s vařící osolenou vodou.

    3.

    Vaříme asi 8 minut. Vyjmeme děrovanou naběračkou.

    4.

    Podáváme s opečenou pikantní klobásou nakrájenou na kolečka a s osmaženou cibulkou. Omasíme sádlem, na kterém jsme opékali klobásu a cibulku.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 1 104,5kJ 1 856,9kJ
    Bílkoviny 8g 13,5g
    Tuky 24,8g 41,7g
    Sacharidy 1,7g 2,8g
    Cholesterol 142,1mg 238,9mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz