Mátová omáčka k masovému fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mátová omáčka k masovému fondue

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Nasekaná máta smíchaná se svařeným cukrem s octem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 hrstmáta
1 špetkasůl
100 gcukr moučka
50 mlocet

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Lístky máty peprné otrhejte a nasekejte nadrobno.

2.

Cukr svařte s octem.

3.

Přidejte trochu soli, mírně nařeďte vodou a vmíchejte mátu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 107,6kJ 1 772,1kJ
Bílkoviny 0,2g 0,4g
Tuky 0g 0,1g
Sacharidy 63,8g 102,1g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz