Řízečky z uzené krkovice | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Řízečky z uzené krkovice

25 min. | hlavní chod | 1 470 kJ/porce | Česká kuchyně | 3 porce

Řízečky z uzené krkovice a šťouchaný brambor

    Uzené krkovice je obalena v klasickém trojobalu a následně osmažena. Podává se se šťouchanými brambory.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    na obalení

    1 hrnečekstrouhanka
    1 ksvejce
    1 hrnečekmouka hladká pšeničná

    na potření

    3 stroužekčesnek

    příloha

    1 lžičkasůl
    1 kgbrambory
    1 kscibule kuchyňská
    2 polévková lžícemáslo

    na pánev

    3 plátekkrkovice uzená

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 10
    Čas vaření/pečení: 15
    1.

    Uzené maso nakrájíme na plátky a potřeme po obou stranách prolisovaným česnekem.

    2.

    Obalíme v klasickém trojobalu a smažíme na oleji do zlatova.

    3.

    Osmažíme na oleji cibulku a dáme vařit brambory.

    4.

    Jakmile brambory změknou, vylijeme vodu, přidáme k nim osmaženou cibulku, sůl a máslo a prošťoucháme.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 368,8kJ 1 470,4kJ
    Bílkoviny 2,1g 8,4g
    Tuky 2,8g 11,1g
    Sacharidy 15g 59,8g
    Cholesterol 31,3mg 124,7mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz