Meruňková omáčka k masovému fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Meruňková omáčka k masovému fondue

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Rozmixované meruňky s nasekanou cibulí dochucené vinným octem, chilli kořením a zázvorem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 kscibule kuchyňská
1 lžícezázvor mletý
1 lžíceocet vinný
1 šálekkompot meruňkový
1 špetkakoření chilli
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Meruňky rozmixujte ponorným mixérem.

2.

Přidejte nasekanou cibuli.

3.

Dochuťte vinným octem, chilli kořením a zázvorem, osolte, opepřete a důkladně promíchejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 305,4kJ 179,4kJ
Bílkoviny 1,1g 0,7g
Tuky 0,5g 0,3g
Sacharidy 22,4g 13,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz