Kuřecí závitek | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuřecí závitek

75 min. | hlavní chod | 453 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Kuřecí závitek

    Kuřecí maso plněné kysaným zelím je zapečen v troubě a podáván s rýží.

    Autor receptu: jijina

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    0,5 lžičkasůl
    1 balíčekzelí kysané bílé
    1 lžičkapaprika červená mletá
    1 špetkapepř černý mletý
    1 dlvoda
    10 dkgmáslo
    4 kskuřecí prsní řízek

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 60
    1.

    Kuřecí prsní řízky naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe vrstvou propláchnutého a okapaného zelí.

    2.

    Maso se zelím stočíme do závitku a upevníme párátkem.

    3.

    Závitky narovnáme do vymazané formy, zaprášíme paprikou a podlijeme vodou. Navrch poklademe plátky másla.

    4.

    Formu se závitky přiklopíme poklicí a pečeme v troubě vyhřáté na 200 st. Celsia dozlatova.

    5.

    Podáváme s rýží.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 350,6kJ 452,7kJ
    Bílkoviny 14,7g 19g
    Tuky 2,4g 3,1g
    Sacharidy 0,6g 0,7g
    Cholesterol 44,1mg 57mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz