Rajčatová omáčka s chilli k masovému fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rajčatová omáčka s chilli k masovému fondue

Rajčatová omáčka s chilli a rajčatová s česnekem

Oloupaná rajčata smíchaná s majonézou, smetanou a kečupem, dochutíme chilli kořením, pepřem a solí.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 šálekmajonéza
1 špetkasůl
1 špetkakoření chilli
2 lžícesmetana
2 lžícekečup
2 ksrajčata
1 špetkapepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Rajčata spařte, oloupejte.

2.

Zbavte je semen a dužninu nasekejte nadrobno.

3.

Přísady promíchejte, ochuťte solí, pepřem, chilli kořením.

4.

Nechte v chladu chvíli proležet.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 938,3kJ 656,8kJ
Bílkoviny 1,3g 0,9g
Tuky 20,8g 14,6g
Sacharidy 7,8g 5,5g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Drsné zjištění po Výměně manželek: Lenka…

Středeční premiérový díl Výměny manželek byl jako vždy plný emocí a napjatých situací. Lenka si v…

celý článek »

Příběhy

Překvapení v hloubětínském babyboxu: Našli…

V pražském hloubětínském babyboxu objevili malou holčičku! Několikaměsíční miminko sem někdo odložil…

celý článek »

Královské rodiny

Inspirace u Diany? Kate v Pákistánu „kopíruje“…

Vévoda a vévodkyně z Cambridge se nyní na služební cestě v Pákistánu objevili v tradičním oblečení…

celý článek »

Basketbal

Sázka na Satoranského. Sezonu začne v základu…

Český basketbalista Tomáš Satoranský začne novou sezonu NBA v roli prvního rozehrávače Chicaga. Před…

celý článek »