Kuřecí miniroládky s paprikovou pastou
Kuřecí prsa ve tvaru minirolád opečená v paprikové pastě jsou zalita ementálovou omáčkou.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
podle chuti
podle potřeby
Postup přípravy
Kuřecí prsa rozřízneme, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme bohatě paprikovou pastou – krémem.
Zamotáme každé prso do miniroládky a převážeme nití, aby si udržela tvar.
V trošce oleje na pánvi zlehka opékáme dokřupava a otáčíme postupně ze všech stran. Opékáme zlehka, aby bylo maso propečeno i uvnitř miniroládky.
V hrnci si prohřejeme Ramu cremefine a pomalu vmícháváme najemno nastrouhaný ementál, dokud se nerozpustí.
Do hrnce přidáme i tavený sýr a po rozpuštění můžeme pro odstranění hrudek (pouze pokud konzumentům případná hrubší struktura omáčky vadí) rozmixujeme ponorným mixerem do hladka.
Provaříme asi 5 minut, čímž se nám omáčka zahustí, a již jen dochutíme solí.
Podáváme dle chuti s těstovinou tvaru pene.
Hodnotit recept: