Zeleninová polévka | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Zeleninová polévka

40 min. | polévka | 725 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Zeleninová polévka

Zasmažená polévka z různých druhů čerstvé zeleniny - z pórku, brokolice, květáku, mrkve a brambor.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 lžičkakoření vegeta
1 ksmrkev
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 špalíčekpórek
1 dlolej
10 dkgbrokolice
15 dkgkvěták
2 ksbrambory
2 polévková lžícemouka hladká
2,5 lvoda

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 30
1.

Čerstvou zeleninu nakrájíme na kousky a dáme vařit. Přidáme sůl a pepř.

2.

Připravíme si tmavou jíšku a až je zelenina měkká přidáme do polévky.

3.

Dochutíme vegetou a chvíli povaříme.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 147,9kJ 724,6kJ
Bílkoviny 0,2g 1,2g
Tuky 3g 14,9g
Sacharidy 1,9g 9,4g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz