Vepřové maso v mrkvi | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové maso v mrkvi

35 min. | hlavní chod | 1 160 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Vepřové maso v mrkvi.

    Vepřová kýta na cibulce, obložená mrkví a jako příloha vařené brambory.

    Autor receptu: kucharici

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 polévková lžíceolej stolní
    1 lžičkamajoránka sušená
    1 kscibule kuchyňská
    2 ksvepřový řízek
    2 lžičkakoření vegeta bylinková
    400 gmrkev

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Maso prudce opečeme z obou stran na oleji. Ochutíme vegetou a majoránkou.

    2.

    Přidáme očištěnou, nakrájenou cibuli a zesklovatíme.

    3.

    Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, ochutíme a dusíme do měkka.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 329,4kJ 1 159,5kJ
    Bílkoviny 5,1g 18g
    Tuky 3,6g 12,8g
    Sacharidy 7g 24,7g
    Cholesterol 17mg 60mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz