Rychlá česneková omáčka k fondue | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Rychlá česneková omáčka k fondue

Sousta si namáčejte do pikantních omáček

Česnek utřený se solí, smíchaný s majonézou a jogurtem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 šálekmajolka
0,5 šálekjogurt
1 špetkasůl
5 stroužekčesnek

Postup přípravy

Čas přípravy: 5
1.

Česnek prolisujte.

2.

Utřete jej se solí.

3.

Smíchejte s majolkou a jogurtem. Osolte.

4.

Podávejte k masovému fondue jako přílohu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 1 455,7kJ 564,1kJ
Bílkoviny 3,5g 1,3g
Tuky 36,6g 14,2g
Sacharidy 4,4g 1,7g
Cholesterol 64,1mg 24,9mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz