Pikantní čína | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pikantní čína

60 min. | hlavní chod | 262 kJ/porce | Čínská kuchyně | 5 porcí

Pikantní čína

    Vepřové maso orestované s cibulí a pórkem je dušeno s paprikou a ochuceno maggi a směsí na čínu. Jde o pikantní čínu a obzvláště si na ní pochutnají milovníci ostrých jídel a vepřového masa.

    Autor receptu: denda22

    Ingredience

    Přepočítat na  porcí

    příloha

    2 balíčekrýže

    na pánev

    1 kscibule kuchyňská
    1 polévková lžíceomáčka čínská (Maggi)
    1 polévková lžícesměs kořenící
    1 lžičkasolamyl
    1 kspórek
    1 kspaprika červená
    1 polévková lžíceolej olivový
    1 špetkasůl
    2 hrnekvoda
    500 gmaso vepřové

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    Čas vaření/pečení: 45
    1.

    Nakrajíme najemno cibuli a pórek, rozpálíme pánev s olivovým olejem. Cibulku opražíme dozlatova.

    2.

    Poté přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, okořeníme směsí na čínu, lehce osolíme a pokapeme maggi.

    3.

    Dusíme cca 30 minut, každých 5 minut podléváme a mícháme.

    4.

    Nakonec přidáme papriku, dále dusíme a zahustíme lžičkou solamylu.

    5.

    Podáváme podle chuti s rýží, nudlemi nebo bramborem.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 89,6kJ 261,7kJ
    Bílkoviny 0,5g 1,6g
    Tuky 1,1g 3,3g
    Sacharidy 2,5g 7,4g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz