Fazolová polévka
Skvělá kombinace fazolí, rajčat a provensálského koření.
Autor receptu: czechspecial
Ingredience
1 kscibule kuchyňská
1 kspaprika žlutá
1 plechovkaprotlak rajčatový
1 plechovkafazole červené
3 ksbrambory
podle chuti
pepř černý mletý
koření provensálské
sůl
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 15
1.
Na zpěněné cibuli restujeme na mále kusy pokrájenou papriku, přidáme rajčatový protlak, osolíme. Přidáme červené fazole a na malé kostičky nakrájené brambory, dolejeme vodou a povaříme cca 15 min.
2.
Přidáme červené fazole a na malé kostičky nakrájené brambory, dolejeme vodou a povaříme cca 15 min.
3.
Pokud je třeba, zahustíme jíštkou. Dochutíme provensálským kořením a podáváme s toustovým chlebem.
Hodnotit recept: