Tuňákové rizoto
Rýže s tuňákem ochucená rozmarýnem a kečupem a česnek je rychlou večeří.
Autor receptu: lolitas
Ingredience
1 lvývar
1 balíčekrýže
2 polévková lžícemáslo
200 gcibule kuchyňská
200 gtuňák
podle chuti
rozmarýn drcený
pepř černý mletý
česnek
sůl
kečup
Postup přípravy
Čas přípravy: 35
Čas vaření/pečení: 35
1.
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a podusíme na másle do zlatova.
2.
Přidáme rozmarýn, vývar a kečup, 5 minut vaříme.
3.
Přidáme tuňáka a 5 minut vaříme.
4.
Přidáme rýži, zalejeme vodou a necháme uvařit do měkka (případně ještě podléváme, když rýže není měkká), dochutíme solí a pepřem.
Hodnotit recept: