Kulajda | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kulajda

55 min. | polévka | 643 kJ/porce | Česká kuchyně | 5 porcí | Vegetariánské jídlo

Kulajda

Polévka z brambor, hub ochucená smetanou, octem, koprem a polévkovým kořením.

Autor receptu: janatka

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 polévková lžíceocet
1 polévková lžícekopr sušený
2 ksbujón
2 lvoda
2 polévková lžícehouby
2 polévková lžícemáslo
2 polévková lžícemouka hladká
6 ksbrambory

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 45
1.

Na másle zpěníme hladkou mouku, uděláme jíšku.

2.

Přilijeme vodu, dáme kostky bujónu, brambory, houby a vaříme do měkka.

3.

Poté zalijeme smetanou a ochutíme octem, koprem a polévkovým koření.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 119,5kJ 642,7kJ
Bílkoviny 0,5g 2,7g
Tuky 1,1g 6,1g
Sacharidy 4,3g 23g
Cholesterol 3,1mg 16,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz