Voňavé kuře na mangu
Kuře opečené na másle a podušené v omáčce z manga, cibule, koriandru, skořice, citronové šťávy a vývaru. Můžeme podávat s americkými bramborami.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Kuře omyjte, naporcujte, osolte a opepřete.
Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
Manga oloupejte, zbavte pecek a rozkrájejte na plátky.
Na pánvi rozehřejte máslo s olejem.
Kuře opékejte za stálého obracení asi 10 minut, potom ho vyjměte a dejte na teplé místo.
V hrnci rozehřejte dvě lžíce oleje, zpěňte cibuli, vložte mango a restujte.
Nakonec přidejte kuře, vývar, citronovou šťávu, skořici a koriandr.
Přikryté vařte 25 minut.
Hodnotit recept: