Brokolicová polévka II. | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Brokolicová polévka II.

20 min. | polévka | 293 kJ/porce | Česká kuchyně | 5 porcí

Brokolicová polévka

Jemná polévka s malými kousky brokolice je vhodná jak pro dospělé, tak i pro děti.

Autor receptu: kris_tynka

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1,5 lvoda
2 lžičkakoření vegeta
2 polévková lžícemouka hladká
200 gbrokolice
30 gmáslo

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Z másla a mouky si připravíme jíšku, kterou zalijeme vodou.

2.

Přidáme na drobné kousky nakrájenou brokolici, sůl, pepř a vegetu. Vaříme asi 10 minut.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 83,3kJ 292,7kJ
Bílkoviny 0,6g 2,1g
Tuky 1,5g 5,3g
Sacharidy 1,1g 3,9g
Cholesterol 4,8mg 16,8mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

České celebrity

Agáta kvůli milence manžela řádí: Lítost,…

Před několika dny díky Blesku prasklo, kdo je novou přítelkyní stále ženatého Jakuba Prachaře (36).…

celý článek »

Peníze

Vyplatí se předčasný důchod? Jak zastavit…

Je to tady! DNES máte opět možnost zavolat a probrat své problémy a strasti »naživo« s profesionály…

celý článek »

Ostrava

Pohřeb romského bosse: Lidé se vrhali do…

Stovky lidí z romské komunity i mimo ni se v pondělí v poledne přišly rozloučit s respektovaným podnikatelem…

celý článek »

Tipsport extraliga

Jágr o emocích: Ubližují mi. Někdy se nepoznávám,…

Prožil zápas plný emocí. Jaromír Jágr uslyšel v neděli v Mladé Boleslavi při porážce 3:6 i pískot,…

celý článek »