Tilápie na rozmarýnu s česnekem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

50 min. | hlavní chod | Oslavy | 760 kJ/porce | Česká kuchyně | 3 porce

Tilápie na rozmarýnu s česnekem

    Chutná ryba Tilápie potřená směsí oleje a rozmarýnu je opečená na česneku. Podáváme s bramborovou kaší.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 lžičkarozmarýn sušený
    1 stroužekčesnek
    1 dlolej olivový extra panenský
    6 ksfilety rybí
    6 špetkasůl

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 30
    Čas vaření/pečení: 20
    1.

    Filety Tilápie bez kostí a kůže, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů směs olivového oleje a sušeného rozmarýnu.

    2.

    Na rozpálenou grilovací pánev, nalijeme lžíci olivového oleje a do něj dáme provonět na jemno nakrájený stroužek česneku.

    3.

    Jakmile česnek začne vonět, vyjmeme ho z pánve a vložíme filety ryby.

    4.

    Opékáme vcelku zprudka.

    5.

    Po opečení necháme ještě filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.

    6.

    Podáváme s bramborovou kaší.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 314,9kJ 760kJ
    Bílkoviny 16,4g 39,6g
    Tuky 0,5g 1,3g
    Sacharidy 0,2g 0,4g
    Cholesterol 49,7mg 120mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz