Kachna pečená při nízké teplotě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kachna pečená při nízké teplotě

250 min. | hlavní chod | 20 kJ/porce | Česká kuchyně | 8 porcí

Kachna pečená při nízké teplotě

Kachna, která se peče při nízké teplotě 120°C asi 4-5 hodin je velmi křehká a výtečná.

Autor receptu: kucharici

Ingredience

Přepočítat na  porcí
3 kgkachna

podle potřeby

sůl
kmín celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 240
1.

Kachnu omyjeme a ze všech stran osolíme a okmínujeme.

2.

Kachnu vložíme do pekáče prsy vzhůru a přiklopíme víkem.

3.

Při teplotě 120°C (horní,spodní ohřev) pečeme asi 4-5 hodin dle váhy kachny. Během pečení se kachna nepodlévá.

4.

Na posledních 20 minut odstraňte víko a dopečte tak, aby kachna měla kůrčičku.

5.

Jako přílohu doporučujeme bramborový knedlík a červené zelí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 526,9kJ 20,4kJ
Bílkoviny 4,7g 0,2g
Tuky 5,5g 0,2g
Sacharidy 14,3g 0,6g
Cholesterol 7,7mg 0,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz