Fazolky na smetaně | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fazolky na smetaně

Fazolky na smetaně

Fazolové lusky ve smetanové omáčce

Autor receptu: jijina

Ingredience

Přepočítat na  porce
0,5 lžičkasůl
0,5 lžičkacukr krupice
1 balíčeklusk fazolový mražený
1 polévková lžícemouka hladká
1 lžičkaocet
250 mlsmetana na vaření

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.

Fazolové lusky podusíme v malém množství vody asi 10 minut.

2.

Smetanu rozmícháme s moukou a vlijeme k fazolkám.

3.

Necháme asi 10 minut za občasného zamíchání povařit.

4.

Ochutíme solí, cukrem a vlažným octem (studený ocet by mohl omáčku srazit).

5.

Podáváme s bramborami nebo houskovými knedlíky.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 517,8kJ 696,5kJ
Bílkoviny 3,1g 4,1g
Tuky 9,3g 12,6g
Sacharidy 6,9g 9,3g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz

StarDance

Divoký mejdan po StarDance: Na místě zasahovala…

Jak bývá ostatně zvykem, po skončení StarDance se většina soutěžících vydala oslavit úspěšný přímý…

celý článek »

Svět

Vědci našli odpověď, proč ve stáří tloustneme.…

Fyzička už není to, co bývala. A tak se kromě vrásek a bílých vlasů s přibývajícími lety téměř nevyhnutelně…

celý článek »

Krimi

Dvojnice pašeračky Terezy promluvila o děsivých…

Michaella McCollumová byla zatčena na letišti v Peru za pašování jedenácti kil kokainu! Michaella,…

celý článek »

VIP sport

Sexy Paulina exslávisty Stocha to umí rozjet.…

Exslávista Miroslav Stoch (30) za PAOK Soluň naposledy hrál pár minut před dvěma měsíci, ale pořádně…

celý článek »