Bramboráky s kuřecím masem
Oblíbený, jednoduchý a finančně nenáročný pokrm s možností různých obměn.
Autor receptu: makyna81
Ingredience
Postup přípravy
Oloupané brambory nastrouháme, vymačkáme vodu a přidáme mléko, mouku, vejce, česnek, sůl, pepř, kmín a majoránku. Na pánvi rozehřejeme sádlo a přidáme těsto. Bramborák pečeme do zlatohněda po obou stranách.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a přidáme směs koření a lehce zakápneme olejem. Nakrájenou cibuli dáme na pánev osmažit a přidáme kuřecí maso. Jakmile je kuřecí maso zatažené, přidáme žampiony, papriky, a necháme podusit pod pokličkou.
Pak přidáme chilli omáčku a povaříme. Lžičku solamylu rozmícháme s troškou vody a vlijeme do vařící se směsy. Necháme povařit a přidáme nakrájený pórek. Dochutíme dle libosti. Směs vložíme do upečeného bramboráku a servírujeme.
Hodnotit recept: