Vepřové rolády s klobásou | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vepřové rolády s klobásou

190 min. | hlavní chod | 0 kJ/porce | 4 porce

Tip na recept
Vepřové rolády s klobásou

    Smažené vepřové rolády s klobásovou směsí na špejli jsou nejlepší s bramborovou kaší.

    Autor receptu: jendaa.s

    Ingredience

    Přepočítat na  porce

    na pánev

    1 špetkasůl
    1 špetkapepř černý drcený
    200 gkuřecí šunka
    300 gklobása vinná
    500 gkýta vepřová

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 155
    Čas vaření/pečení: 35
    1.

    Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme, položíme šunku.

    2.

    Vymačkáme klobásu ze střívek.

    3.

    Alobalem smotáme do rolády a dáme do mrazáku na 1 hod.

    4.

    Vychladlou roládu poté nakrájíme vroubkovaným nožem na roládky, spojíme špejlí, obalíme v hladké mouce a opékáme na pánvi 9 minut z každé strany.

    5.

    Podlijeme 200 ml vodou a vytvoříme sos. Podáváme s bramborovou kaší

    6.

    Můžeme podávat s hranolkami nebo rýží.

    Hodnotit recept:

    Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 0kJ 0kJ
    Bílkoviny 0g 0g
    Tuky 0g 0g
    Sacharidy 0g 0g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz