Smažené kousky Pangase v těstíčku
Na kousky nakrájená ryba bez kostí, obalená v křehkém těstíčku a do křupava osmažená.
Autor receptu: kris_tynka
Ingredience
1 polévková lžícesmetana zakysaná
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
15 dkgstrouhanka
2 polévková lžícemouka hladká
2 ksvejce
500 gryba
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 20
1.
Z vajec, mouky a zakysané smetany si připravíme těstíčko. Osolíme a opepříme.
2.
Nakrájíme rybu na kousky a osolíme. Kousky namáčíme do těstíčka a obalujeme ve strouhance.
3.
Obalené kousky ihned ponoříme do oleje. Smažíme krátce dozlatova.
4.
Můžeme přelít například chilli omáčkou nebo podávat s přílohou.
Hodnotit recept: