Nakládaný hermelín | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Nakládaný hermelín

15 min. | chuťovka | 162 kJ/porce | 3 porce

Tip na recept
Nakládaný hermelín

    Nakládaný plísňový sýr s česnekem, paprikou a cibulí v oleji.

    Autor receptu: kris_tynka

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 polévková lžícekoření paprika sladká
    1 dlolej slunečnicový
    1 lžičkasůl
    2 kslist bobkový
    3 kssýr hermelín sedlčanský
    3 kuličkapepř černý celý
    3 kscibule kuchyňská
    3 stroužekčesnek
    3 kuličkakoření nové

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 15
    1.

    Hermelín podélně rozkrojíme, česnek utřeme se solí.

    2.

    Vnitřní strany hermelínu potřeme utřeným česnekem a spojíme zpět k sobě. Obalíme v mleté sladké paprice.

    3.

    Takto připravený hermelín nakrájíme na trojúhelníčky, které vkládáme do nádoby a prokládáme cibulí.

    4.

    Přidáme bobkový list, nové koření a kuličky pepře. Zalijeme slunečnicovým olejem a uzavřeme.

    5.

    Necháme uležet minimálně 5 dní v lednici.

    Hodnotit recept:

    Zpět na předchozí stránkuZpět na předchozí stránku

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 153,3kJ 161,9kJ
    Bílkoviny 1,1g 1,1g
    Tuky 0,5g 0,6g
    Sacharidy 10,7g 11,3g
    Cholesterol 0mg 0mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz