Rozpečený plněný bochník
Znovu rozpečený bochník chleba naplněný sýrem a bylinkami chutná božsky a vypadá nádherně. Klidně do něj vložte i šunku, fantazii se meze nekladou!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle potřeby
Postup přípravy
Chléb podélně i napříč rozřežte do hloubky tak, abyste neprořízli spodní kůrku.
Přeložte ho na velký list alobalu a do otvorů v bochníku opatrně natlačte plátky sýra. Jejich velikost vždy upravte podle hloubky a šířky řezu. Přidejte nasekanou pažitku.
Povrch naplněného bochníku potřete rozpuštěným máslem, celý chleba zabalte do alobalu a v troubě vyhřáté na 180 °C ho pečte asi 15 minut.
Pak alobal rozbalte a dopékejte ještě asi 5 minut, sýr se musí roztéct.
Hodnotit recept: