Krůtí karbanátky s koriandrem a restovanou zeleninou
Připravte si lehkou večeři z krůtího masa!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kscibule jarní
1 hrstkoriandr lístky čerstvé
1 špetkapepř černý mletý
1 porcerajčata sušená
1 špetkasůl
1/2 ksšťáva citronová
400 gmaso krůtí
příloha
1 kskukuřice
1 kscuketa
1 kspaprika
1/2 kslilek
10 ksrajčata cherry
Postup přípravy
Čas přípravy: 30
1.
Nejprve si namelte krůtí maso a pak ho smíchejte společně s nasekanou cibulkou.
2.
Pokrájený koriandr, sušená rajčata a vše zakápněte citronovou šťávou. Celou směs osolte a opepřete a důkladně zamíchejte.
3.
Z masové směsi vytvořte širší placičky a na rozpáleném oleji je z obou stran osmažte.
4.
Jako přílohu zkuste restovanou zeleninu: Zeleninu nakrájejte na širší plátky, osmažte na olivovém oleji, osolte a ještě teplé podávejte jako přílohu k masu.
Hodnotit recept: