Mandlové hříbečky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Mandlové hříbečky

Mandlové hříbečky

Z cukru, mandlí, bílků a rumu, tvoříme kloboučky obarvené kakaaem a bílkem přilepíme k nožičce.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 lžičkarum
1 lžícekakao
2 ksbílek
200 gmandle
400 gcukr moučka

Postup přípravy

Čas přípravy: 35
1.

Spařte a oloupejte mandle.

2.

Najemno je nastrouhejte.

3.

Přidejte k nim cukr, bílky a pár kapek rumu nebo rumové tresti.

4.

Zpracujete v tuhou hmotu, kterou rozdělíte na dvě části.

5.

Jednu z nich necháte světlou, do druhé přidáte kakao na obarvení.

6.

Z hnědé části vytvoříte malé kuličky (budou z nich kloboučky) a koncem vařečky do nich uděláte důlky.

7.

Z bílé hmoty vytvarujete baculaté nožičky a bílkem je přilepíte k hlavičkám.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 1 803,7kJ 12 175,3kJ
Bílkoviny 6,5g 43,9g
Tuky 15,7g 106,2g
Sacharidy 65,5g 442,2g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz