Hovězí s křenovou náplní
Masové roládky vás vždy uspokojí, obvzlášť ty pikantní
Autor receptu: Redakce
Ingredience
800 ghovězí maso
náplň
150 gmáslo
6 polévková lžícekřen strouhaný
omáčka
1 kscibule kuchyňská
2 polévková lžícemouka hladká
1 kelímeksmetana kysaná
Postup přípravy
Čas přípravy: 50
Čas vaření/pečení: 20
1.
Umyté a očištěné maso naklepejte přes potravinovou fólii na tenký plát.
2.
Posolte a potřete 100 g změklého másla ušlehaného s křenem a zarolujte. Poté ještě zavažte provázkem.
3.
Na zbytku másla zpěňte cibuli, na ni dejte maso a opečte. Roládu podlijte vodou a duste, dokud není maso zcela měkké. V průběho dušení ji občas podlijte.
4.
Hotové maso nakrájejte na plátky.
5.
Smetanu ušlehejte s moukou, vlijte do zbylé šťávy z masa, promíchejte a pár minut povařte.
6.
Podávejte s bramborem.
Hodnotit recept: