Jehněčí řízečky
Plátky jehněčího masa jsou obaleny ve vejci, rozdrobeném chlebu a opečeny dozlatova. Podává se s citrónovým dipem z jogurtu, česneku, meduňky, citrónové šťávy a oleje.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Česnek oloupejte a nakrájejte.
Meduňku opláchněte, dejte okapat a nakrájejte.
Česnek a meduňku promíchejte se sýrem, jogurtem, citrónovou šťávou a olejem.
Dochuťte solí, pepřem a cukrem.
Z citrónu nastrouhejte kůru.
Vejce rozkvedlejte.
Chléb rozdrobte a promíchejte s kůrou.
Maso nakrájejte na tenké plátky a okořeňte.
Maso obalte ve vejci a rozdrobeném chlebu.
Na pánvi rozehřejte olej a maso opékéjte dozlatova.
Podávejte s citrónovým dipem.
Hodnotit recept: