Pikantní čína
Vepřové maso orestované s cibulí a pórkem je dušeno s paprikou a ochuceno maggi a směsí na čínu. Jde o pikantní čínu a obzvláště si na ní pochutnají milovníci ostrých jídel a vepřového masa.
Autor receptu: denda22
Ingredience
příloha
na pánev
Postup přípravy
Nakrajíme najemno cibuli a pórek, rozpálíme pánev s olivovým olejem. Cibulku opražíme dozlatova.
Poté přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, okořeníme směsí na čínu, lehce osolíme a pokapeme maggi.
Dusíme cca 30 minut, každých 5 minut podléváme a mícháme.
Nakonec přidáme papriku, dále dusíme a zahustíme lžičkou solamylu.
Podáváme podle chuti s rýží, nudlemi nebo bramborem.
Hodnotit recept: