Grundle | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Grundle

20 min. | hlavní chod | 1 626 kJ | Chorvatská kuchyně | 1 kus

Grundle

Mořské rybky grundle pokapané citrónem a obalené v mouce se opečou a podávají s hlávkovým salátem.

Autor receptu: lolitas

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 kssalát hlávkový
1 kscitrón
1 polévková lžíceolej
1 špetkasůl
4 polévková lžícemouka hladká
500 gryba mořská

na ozdobu

1 kspórek

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.

Naprosto rýchlý a nenáročný postup. Grundle lehce osolíme, pokapame citrónem a obalíme v hladké mouce.

2.

Vložíme na předem rozehřátou pánev s olejem. Na pánvi necháme max 8-10 minut, dokud nezezlátnou.

3.

Na talíř si dáme hlávkový nebo jiný salát, grundle a na ozdobu pórek a citronek, kterým se grunle mohou a nemusí pokapat.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 179,3kJ 1 625,8kJ
Bílkoviny 1,1g 9,8g
Tuky 1,8g 16,4g
Sacharidy 5,7g 51,8g
Cholesterol 0mg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz