Dušené vepřové s dýní | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dušené vepřové s dýní

45 min. | hlavní chod | 670 kJ/porce | 4 porce

Díky dýni už nemusíte vymýšlet přílohu. Ale kdybyste se bez ní přece jen neobešli, čerstvé pečivo bude ideální.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
3 polévková lžíceolej
2 kscibule červená
300 gmaso vepřové
2 stroužekčesnek
0.5 ksdýně Hokkaido
1 kslilek grilovaný
300 mlvývar masový
0.5 sklenkaajvar (paprikový protlak)
1 lžičkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 hrstpetržel

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.

Cibuli nakrájejte na silnější klínky, maso na kostky. Na oleji opečte cibuli, pak po částech přidávejte maso, na plátky nakrájený česnek a na kousky nakrájenou dýni a lilek.

2.

Až zelenina na okrajích zezlátne, zalijte ji naběračkou vývaru, jemně osolte a opepřete, přiklopte a nechte dusit asi 30 minut.

3.

Během vaření obsah hrnce kontrolujte a podle potřeby přilévejte vývar.

4.

Pak vmíchejte ajvar, nechte ho prohřát a promísit se všemi surovinami.

5.

Pokrm podávejte s rýží, ozdobte ho sekanou petrželí.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz