Palačinky plněné mletým masem a špenátem
Palačinky naplněné mletým masem a špenátem jsou opečeny ještě v klasickém trojobalu.
Autor receptu: p1e1t1r1a1
Ingredience
náplň 1
náplň 2
těsto
trojobal
podle potřeby
Postup přípravy
Připravíme si nejprve palačinky: z mouky, vejce, mléka a špetky soli uděláme těsto.
Na rozpálené pánvi s olejem pečeme z těsta tenké palačinky.
K mletému maso přidáme prolisovaný česnek, vejce, majoránku, špetku pepře a soli a dobře promícháme.
Na oloupané a nadrobno nakrájené cibulce rozmrazíme špenát.
Ke špenátu přidáme vejce, prolisovaný česnek a sůl.
Vychladlé palačinky plníme jen do poloviny nejprve masem a pak špenátem.
Palačinku zabalíme a obalíme v klasickém trojobalu: hladká mouka, vejce, strouhanka.
Obalenou palačinku opět opečeme na pánvičce na oleji do zlatova.
Hodnotit recept: